В авторитетния международен форум ще се включат повече от 500 лекари от над 20 страни.

Българското дружество по ендоваскуларна терапия с председател проф. Иво Петров организира за пети пореден път Балкански Ендоваскуларен Конгрес. BEC & ISEVS Endovascular Academy 2019 ще се проведе от 29 ноември до 1 декември в София Тех Парк в София.

BEC & ISEVS Endovascular Academy е една от най-големите и значими образователни медицински конференции в региона с изключителен международен отзвук и важност. Повече от 7 години BEC е платформа на авангардно образователно съдържание за балканските страни, демонстрирайки най-новите постижения в съвременните ендоваскуларни интервенции и клинични изследвания в областта на съдовата медицина.

Пoредното издание BEC & ISES Endovascular Academy 2019 ще събере на едно място над 500 изтъкнати експерти от над 20 страни в Централна и Югоизточна Европа - България, Сърбия, Македония, Румъния, Словения, Хърватска, Албания, Полша, Турция, Гърция, Русия и други. Участници и гости на академията ще бъдат специалисти, занимаващи се със съдова и нервно-съдова патология - интервенционални кардиолози, ангиолози, интервенционални рентгенолози, невролози, сърдечни и съдови хирурзи.

В рамките на конгреса ще бъде извършени над 10 кейса на живо от 3 болници в София, панелни дискусии с над 20 чуждестранни лектори, практически семинари с тренажори за обучения, секционни сесии и 2 дни постерна сесия с награди.

Паралелно ще се проведе и академия за медицински сестри и рентгенови лаборанти.

Този сайт използва бисквитки (cookies)
Прочети повече