Ще се проведе на 30 и 31 октомври 2020 г. в гр София.

През тази година участниците във форума ще имат възможност да чуят презентации на водещи специалисти в областта, с основен акцент върху мамографията, ултразвуковата диагностика и приложението на магнитно-резонансната томография при ранното диагностициране на рака на гърдата.

Целта на Втората Конференция е да продължи и задълбочи обучението по образна диагностика на гърда, да се обмени клиничен опит, прилаганите диагностични и лечебни методи, да се представят новите дигитални апарати, както и да се обсъдят ефективните скринингови програми.

Българското дружество по образна диагностика на гърда е професионална организация на лекари, специалисти, активно практикуващи в областта на образната диагностика на гърдата. БДОДГ си поставя за цел да разработи и въведе в клиничната практика адекватен на световната практика, медицински стандарт по образна диагностика на гърда; чрез организиране на конференции и квалификационни курсове да повишава и поддържа високо професионално ниво на членовете си.

Повече информация за събитието можете да намерите на сайта на Ню Ивент: https://newevent.bg/events/433/vtora-konferentsiya-na-blgarskoto-druzhestvo-po-ob

Регистрация за събитието на: https://form.jotformeu.com/62772974865373

Този сайт използва бисквитки (cookies)
Прочети повече